RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


De eerste keer!

Geplaatst op: 02-09-2019 - 1455 keer gelezen

De eerste keer!

Wat was het spannend. 9 meiden aan de start van het nieuwe seizoen. Nina kon er vandaag helaas niet bij zijn, net als onze trainer Lieke.

Een kwart voetbalveld ligt er klaar voor. De tegenstander staat op het veld. Alleen maar jongens. Het team van Sportclub Leeuwen.

Onze meiden zijn totaal niet bang voor deze jongens en gaan er volop tegen aan. Helaas krijgen we al heel snel een goal tegen. In de eerste 10 minuten wordt het zelfs 0-2 voor het team uit Leeuwen.

Maar dan zijn onze meiden aan de beurt. Salma maakt de 2-1. En voor de rust maken we zelfs de 2-2. Een goal van Zina.

Het gaat super goed! Zeker voor een eerste keer met dit team op een kwart veld. De tegenstander is verbaasd en had minder weerstand van ons verwacht. Maar hè....we laten ons niet kennen!

We gaan vol goede moed beginnen aan de 2e helft. De tegenstander komt meer en meer in hun spel. Onze meiden moeten wennen aan 2x20 minuten voetballen.

Helaas gaat het de 2e helft ietsje minder en maakt de tegenstander een aantal goals. Uiteindelijk verliezen we met 2-8. Maar wat mogen de meiden trots zijn op zichzelf. We zijn niet weg gespeeld. Hebben ons “mannetje” gestaan in deze wedstrijd.

Op naar volgende week waar ons een duel in Roggel staat te wachten.