RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Dames Naer pakt Baolder op meerdere fronten…

Geplaatst op: 24-04-2018 - 729 keer gelezen

Het hele weekend stond in Neer natuurlijk in het teken van het Lightfield Festival. Dit was zondagochtend nog te merken; Erwin de trainert moest nog eerst wat hekken verplaatsen en de shotjesbar bracht veel herinneringen boven die nog eerst besproken moesten worden, voordat er aan de warming- up kon worden begonnen. MAARRR iedereen was wel op tijd! Ook een primeurtje.

De tegenstander van vandaag was Baarlo. Iedereen was gebrand om te winnen, want het uitduel was de vorige keer niet zo’n succes. Er werd toen verloren met 1-0 mede door de drank van de avond ervoor dat nog de boventoon voerde en de vele gemiste kansen. Revanche dus!

Dat de tent om 2 uur dicht ging de avond ervoor was direct terug te zien in het spel. Het fluitsignaal had nog geen 5 minuten geleden geklonken en toen was het Mieke die de bal in het net wist te krijgen. Toch lekker, zo snel op voorsprong komen. Even later werd er vanuit achter een lange pass op Senna gegeven die deze wist te controleren en voor de 2-0 zorgde. De kansen bleven maar ontstaan voor RKSVN en het waren Mieke en Demi die de 3-0 en de 4-0 wisten te maken. Baarlo wist de eerste helft maar een enkele keer in de buurt van het doel van RKSVN te komen.

In de rust werd er een motiverende afspraak gemaakt (drie keer scoren is een halve liter bier)

De tweede helft begon wat tammer aan de kant van RKSVN. Er werd wel nog mooi samengespeeld en er was nog steeds veel rust aan de bal, maar de kansen werden helaas niet afgemaakt. Toch was Demi gebrand om nog twee doelpunten te maken en die halve liter binnen te halen. Zij maakte dan ook de 5-0. Toch was Baarlo niet helemaal kansloos en door een individuele actie van de linksbuiten van Baarlo werd het 5-1. Toch moest Demi nog een doelpuntje meepakken en dit deed ze dan ook, 6-1 en zo eindigde de wedstrijd dan ook tussen RKSVN en Baarlo. De revanche was genomen en de 8e plek op de ranglijst werd ingeruild voor een 6e plaats.

Na de wedstrijd genoot Demi met volle teugen van de halve liter die ze van Joost tegoed had (gratis bier smaakt toch altijd beter!) Ook kwamen we erachter dat Jolanda dubbele punten heeft gepakt dit weekend, zij wist vrijdag al te scoren en heeft toen al grondig onderzoek gedaan naar Baarlo!