RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


DESM 5 - RKSVN 5

Geplaatst op: 07-12-2021 - 751 keer gelezen

Zondagmorgen 8.30 uur. Sommige spelers hadden stiekem gedacht/gehoopt dat er nog een afgelasting zou komen maar die kwam er niet. Niels en Nikki waren (net) te laat, dus de wissels waren al voor de heenreis duidelijk. Omdat het nog erg vroeg was, had niemand de behoefte om snel om te kleden voor de warming up. Toen we en kwartier voor t begin van de wedstrijd toch maar naar buiten gingen moesten we weer even wennen aan t kunstgras. Nikki, die niet vies is val een gokje, probeerde met een latje trap poging nog onder t rondje voor te laat komen uit te komen, maar helaas, hij faalde, waardoor het twee rondjes werden.

Opstelling: Jolle / Michel-Erik-Roel / Loek-Thijs-Ramon-Noud / Joey-Paul-Lars

Het begin was duidelijk voor Rksvn, maar de eerste kansjes werden niet benut. In de tegenaanval maakte Desm de 1-0. Lang duurde t niet voordat Lars de 1-1 maakte. Daarna een corner van Joey die door Ramon werd binnengelopen 1-2. We drukte Desm in deze fase flink terug door steeds de vrijstaande man op t middenveld te vinden. Een vrije trap van Thijs die als voorzet was bedoeld werd door de keeper gemist, 1-3. Hierna kwam desm weer terug in de wedstrijd door een knappe aanval af te ronden 2-3. Weer rechtten we onze rug en maakte Ramon 2-4 door een verdekt schotje dat met wat geluk achter de keeper stuiterde. Paul werd nog diep gestuurd, behield het overzicht en bediende Lars die voor rust de 2-5 maakte.

Na rust werden Niels en Nikki ingebracht. Desm had ook een aantal wijzigingen doorgevoerd waardoor we niet meer in de wedstrijd kwamen. Kort gezegd, er ging niks meer goed. Geen kansen, geen goed voetbal. Jolle hield desm nog een paar keer van een goal, maar t werd wel nog 3-5. Op basis van de tweede helft werd ook de man van de match gekozen, wederom een prooi voor de onverzettelijke Noud. Meest vervelende was de blessure van Paul die zich verstapte op t kunstgras. Beterschap Paul en hopelijk mogen we zondag nog een keer in Neer voetballen. Scoreverloop: desm, Lars, Ramon, Thijs, desm, Ramon, Lars, desm