RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


DAMES 1 PAKT DE KOPPOSITIE!

Geplaatst op: 04-12-2022 - 754 keer gelezen

Op deze niet zo zonnige en zeker niet zo warme ochtend verzamelen de geitjes weer om 8.30 bij Sjaen. Na een lekkere kop koffie of thee vertrekken we om 8.45 richting Baexem. Na een goede warming up, want die hadden we zeker nodig, klonk het startsignaal om 10.00. Kom op geitjes, we laten de koploper zien wat we kunnen!
Al binnen enkele minuten krijgen Senna en Nikki samen een grote kans. Ze tikken fijn over en Nikki schiet op goal, maar helaas mis.. Even later krijgt Baexem een vrije trap, maar gelukkig staat onze Brynja in de goal en krijgt ze de bal makkelijk te pakken. In de eerste helft krijgt Neer meer kansen dan Baexem, maar ze worden niet goed benut.. Bij een blessure van Neer laat trainer Sepp zich van zijn goede kant zien en rent het veld in. Door zijn magische wonderhandjes kon hij zich na 10m weer omdraaien. Freya stond alweer op hasr benen. Neer zet goed druk op Baexem, dasrdoor weet Baexem niet meer wat ze moeten. Nikki zet druk op haar mannetje. De tegenstander schiet uit paniek richting de keepster. Maar die had de bal niet, EIGEN GOAL VAN BAEXEM!!

We gunnen deze goal aan Nikki, zij heeft goed druk gezet. De geitjes staan met 1-0 voor. Er is verder niet heel veel genoteerd, Nina's handen waren te koud om notities te maken. In de eerste helft had Nikki nog een kans, helaas mis. Neer verdedigde sterk, Senna speelt een man uit en schiet op de keepster. Eva valt als een vallende zwaan, Baexem krijgt een kans en schiet over... En ohja Senna en Fay tikken samen over en Fay maakt de 2-0!!! (Dit blijkt ook een eigen goal te zijn van Baexem, maar we geven hem aan Fay). 

Met 2-0 voorsprong gaan we de rust in. 

Baexem begint sterker de tweede helft en scoort dankzij een goede actie van Deborah Parren (wereldberoemd van omroep 3ML). Kom op geitjes, tandje erbij! Senna speelt 2 spelers van Baexem uit en geeft de bal voor op Nikki. Die scoort netjes de 3-1 voor Neer. Later in de tweede helft geeft Milou de bal mooi voor op Senna, die tikt er weer 2 van Baexem uit en scoort nu zelf... 4-1 voor onze geitjes!! Verder krijgt Milou nog een kans, maar helaas staat de keepster in de weg. Josien maakt ook nog een actie, maar valt net als haar zus als een vallende zwaan. 

Met 4-1 winst verlaten de geitjes na 90 minuten het veld. De winst nemen we mee naar Neer !!