RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Contributie via ClubCollect

Geplaatst op: 10-09-2023 - 515 keer gelezen

Recent is het nieuwe voetbalseizoen 2023 – 2024 begonnen. Dat betekent ook dat het weer tijd is om de contributie te gaan innen. Net als voorgaande jaren maken we hierbij weer gebruik van de diensten van ClubCollect. Om te zorgen dat de contributie inning zo goed mogelijk verloopt hier nog even een paar aandachtspunten:

ClubCollect stuurt een link naar je persoonlijke betaalpagina. Deze link wordt gestuurd via WhatApp en per E-mail. Dit is dus geen Spambericht.

Betaalverzoeken van ClubCollect zijn per lid, niet per gezin. Mocht voor meerdere leden in een gezin hetzelfde mailadres geregistreerd zijn in de ledenadministratie, dan worden er dus meerdere betaalverzoeken verstuurd.

In de ClubCollect omgeving kun je de betaling regelen, direct in 1 keer, inplannen of in 2 termijnen. Maak de keuze die het beste bij je past.

Machtigingen voor contributie die in het verleden aan  RKSVN zijn afgegeven, gelden niet voor ClubCollect. Je zult dus zelf actie moeten ondernemen op het betaalverzoek.

Met het nieuwe vrijwilligersbeleid is de “Lid met taak” korting komen te vervallen. Omdat we nog niet alle zaken goed nagelopen hebben, worden nu eerst de betaalverzoeken voor de spelende leden uitgestuurd. De betaalverzoeken voor de steunende leden volgen eind van deze maand.

De Stichting leergeld heeft de afgelopen weken verschillende keren via onder andere reclameberichten op de radio gemeld dat ze zoveel mogelijk kinderen wil laten deelnemen aan (sport)activiteiten en waar nodig ondersteuning biedt op het gebied van kosten die daarmee gemoeid zijn. Denk je dat de stichting Leergeld je kan helpen, neem gerust een kijkje op de website, www.leergeld.nl, en lees hoe de ondersteuningsaanvraag in zijn werk gaat.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@rksvn.nl