RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Contributie seizoen 2016 - 2017 & Opschoning ledenadministratie

Geplaatst op: 19-10-2016 - 975 keer gelezen

Beste Leden en ouders van Jeugdleden,

Het nieuwe voetbalseizoen is al weer een tijdje bezig. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eenvoudiger en minder arbeidsintensieve manier om de contributie te verwerken. We zijn daarom aan het proberen om zoveel mogelijk van dit karwei te automatiseren. Dit maakt het werk makkelijker en voorkomt bovendien fouten.

We zijn gestart met het samenvoegen van zoveel mogelijk informatie in de ledenadministratie om van daaruit geautomatiseerd de contributie brieven te genereren. We hebben echter geconstateerd dat er door verloop van tijd achterhaalde gegevens in de lijst zijn komen te staan. Daarnaast missen we de nodige e-mail adressen.

Om die reden hebben we besloten om in de contributiebrief een overzicht op te nemen van de gegevens zoals ze nu in onze administratie staan. We doen een dringend beroep op eenieder om zijn of haar gegevens zorgvuldig te controleren en wijzigingen door te geven via secretaris@rksvn.nl. We zullen dan zorgen dat de gegevens bijgewerkt worden. We houden ons ten zeerste aanbevolen voor een actueel e-mail adres. Dit maakt automatische verzending van berichten mogelijk en voorkomt veel papierwerk.

Mochten er vragen zijn, ook die kunt u insturen via secretaris@rksvn.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.
Namens het bestuur van RKSVN,
Wilbert Rooyakkers.