RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Contributie RKSVN 2022-2023

Geplaatst op: 14-11-2022 - 544 keer gelezen

Beste Leden van RKSVN,

Het voetbalseizoen 2022-2023 is alweer een tijdje in volle gang. De contributie inning voor het lopende seizoen start binnenkort. Voor de contributie inning maken we gebruik van de diensten van ClubCollect. Gebaseerd op de ervaringen van de afgelopen seizoenen willen we het volgende nog een keer onder de aandacht brengen:

  • ClubCollect verstuurt betaalverzoeken. Afhankelijk van de contactgegevens die in onze administratie bekend zijn, kan dat per e-mail, sms en whatsapp zijn. Dit is dus geen spam.
  • Voor jeugdleden geldt dat “contact via ouders” is ingesteld. Het betaalverzoek wordt gestuurd naar degenen die als Ouder/Verzorger 1 is ingevoerd in de administratie.
  • Betaalverzoeken zijn per persoon. Dus geen betaalverzoek voor “het hele gezin.”
  • ClubCollect kan geen gebruik maken van de machtigingen die in het verleden voor de contributieheffing zijn afgegeven. Leden met een machtiging moet dus zelf actie ondernemen op het betaalverzoek van ClubCollect.
  • Het betaalverzoek leidt naar de persoonlijke factuur in hun betaalomgeving. Hier wordt de mogelijkheid geboden om termijnen in te stellen of een gewenste datum voor de afschrijving te kiezen.
  • Mochten de adres en/of contactgegevens op de factuur niet kloppen, dan betekent dit dat de gegevens in onze administratie niet juist zijn. Ga in dat geval naar https://www.rksvn.nl/ledenadministratie en vul je actuele gegevens in. Deze komen vervolgens automatisch bij de ledenadministratie terecht.
  • Wanneer er geen actie genomen wordt op het betaalverzoek, volgt automatisch een herinnering.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@rksvn.nl

Met vriendelijke groeten,
Wilbert Rooyakkers