RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Clubkas Campagne: RKSVN & KVW Neer

Geplaatst op: 08-03-2014 - 913 keer gelezen

Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt. Er is een bedrag van maar liefst € 200.000,00 beschikbaar gesteld en er hebben zich 528 verenigingen aangemeld.

Stemmen
Van maandag 10 maart t/m maandag 31 maart mogen leden die vóór 1 januari 2014 lid zijn geworden van Rabobank Peel, Maas en Leudal stemmen op hun favoriete clubs. Leden ontvangen vlak voor de stemperiode een brief met een unieke persoonlijke code. Op de website kunnen leden hun stem uitbrengen.

Ieder lid krijgt vijf stemmen en mag maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Na de stemperiode wordt de waarde van één stem bekend gemaakt en wordt bekend welk bedrag elke vereniging ontvangt. Het is daarom van belang zoveel mogelijk stemmen te werven.

Samenwerking RKSVN en Kindervakantiewerk Neer
Kindervakantiewerk Neer en RKSVN zijn bloeiende verenigingen die ondenkbaar zijn in het Neerse verenigingsleven en bij de toekomst van ons dorp, de jeugd. Door onze samenwerking hopen wij een mooi geldbedrag te verzamelen dat we kunnen gebruiken om ook in de toekomst te gekke activiteiten te blijven organiseren. Breng uw stemmen dus uit op RKSVN en Kindervakantiewerk Neer!

Namens de Neerse jeugd danken wij RKSVN en Kindervakantiewerk Neer u voor uw steun!
 

Stem hier op RKSVN en KVW Neer!