RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Aanpassingen trainingen!

Geplaatst op: 09-11-2020 - 1223 keer gelezen

Beste jeugdleiders, leden en ouders,

Dat ons dorp momenteel hard wordt geraakt met COVID-19 besmettingen, zal u niet zijn ontgaan. Dit roept uiteraard vragen op. Hier willen wij graag op antwoorden. 

Om de juiste beslissing te maken of trainingen mogen doorgaan, hebben wij contact gehad met de huisartsenpost in Neer. Zij hebben ons immers gewaarschuwd. Vooralsnog zien zij geen gevaar om met de jeugd te blijven trainen. De jeugd komt immers ook op school bij elkaar. Wel wordt er nadrukkelijk gevraagd de richtlijnen van het RIVM strikt na te leven. Dit geldt uiteraard voor ouders die de jeugd brengen, maar ook voor onze eigen jeugdleiders. 

Het aantal jeugdleiders per team gaan we maximaliseren tot 2 jeugdleiders. Hierdoor zijn contacten zo veel mogelijk uitgesloten. Zijn er ziekteverschijnselen, blijf dan ook thuis. Sla een training over en denk aan de gezondheid van teamgenoten. 
Wij gaan er van uit dat eenieder zijn verantwoordelijk neemt in deze en dat we vooralsnog kunnen blijven sporten. 

Wij blijven in nauw contact met de huisartsenpost. Mochten er zich veranderingen voordoen, zal dit gecommuniceerd worden en zullen we daar direct op reageren. 

We hopen u alvast voldoende te hebben geïnformeerd. 

Sportieve groet,
Het bestuur.