RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Broodje gehakt op zondagmorgen

Geplaatst op: 18-04-2023 - 445 keer gelezen

We beginnen dit wedstrijdverslag met onze algemene excuses dat er tijdelijk geen wedstrijdverslagen waren. Gelukkig hebben wij Freya aangenomen als nieuwe notulist. Vanaf nu zal er wekelijks weer een wedstrijdverslag volgen.

Op deze zondag, een beetje later als normaal, verzamelde de geitjes zich om half 11 bij Sjaen. Goed uitgerust en wel reden we richting Montfort. In de voorbespreking had Sepp grote honger, hij wilde dat we gehakt gingen maken van de tegenstander en lieten zien wie de waardige koploper is. De wedstrijd begint en Nikki heeft direct een goede voorzet, maar helaas net achter de lijn. Neer is sterker maar door een klein foutje krijgt SNA een grote kans. Gelukkig hebben wij onze Brynja nog en heeft ze de bal netjes in de handjes. Vlak erna krijgt SNA ook nog eens een vrije trap, maar nu weet Fay deze bal goed weg te werken. Nikki doet weer eens een voorzetje, maar nu zit de keepster ertussen. In de 25ste minuut van de wedstrijd lukt het dan EINDELIJK wel! Evie geeft voor op Demi en Demi weet hem dan vakkundig in het netje te schieten. Niet veel later heeft Janine de bal, die denkt; wat Demi kan, kan ik ook. Maar helaas gaat de bal net langs. Ook Nikki wil de treffer van Demi nadoen, maar ook nu zit de keepster ertussen. Met 1-0 gaan we de rust in.

Mieke die bij minuut 1 stond te springen om mee te doen, mag er na enkele minuten van de 2de helft dan ook echt in. De eerste kans van de 2de helft is voor SNA, maar ook nu heeft onze Brynja hem. Vlak erna heeft Roos een grote kans, de keeper mist hem.. maar er stond ook nog een paal. Helaas pindakaas... De kans erna is voor Senna, maar die bal vangt de keepster ook. Demi mag een mooie bal voorgeven uit een corner, waar een grote kans voor Robin uitkomt. Maar ook nu gaat hij mis. De laatste actie van de wedstrijd is voor Demi, maar ook deze vangt de keepster. Gelukkig fluit de scheids erna ook af en gaan de 3 punten toch na Neer.

Met inmiddels 7 punten voorsprong op de nummer 2, zijn de geitjes nog steeds koploper. Met nog 5 wedstrijden te gaan.. De geitjes gaan de wei weer uit en gaan zich klaar maken voor de wedstrijd tegen DESM. En onze notulist Freya. Die is aangenomen! Z'n duidelijke notule heb ik nog nooit gehad!!