RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Boven Kessel

Geplaatst op: 23-05-2022 - 699 keer gelezen

Het is weer zondagmorgen, het zonnetje schijnt, de lucht was blauw geitjes van RKSVN dames 1, kom maar gauw! Op eentje na was iedereen op tijd. De boeten pot word goed gevuld door iemand 😊 We konden het veld op voor de warming up en iets later dan gepland startte dan ook de wedstrijd. Er zijn geen aantekeningen gemaakt van de eerste helft en aangezien er een hoog alcohol gehalte in is gegaan gister, kan ik het me niet allemaal meer herinneren, dus even in het kort de eerste helft: - Nikki maakt de 1-0 keurig, ze sprint helemaal naar de andere kant achter een bal aan. Terwijl wij denken die heeft ze nooit meer dus waarom zouden we mee rennen, denkt Nikki dan doe ik het wel alleen en schiet de bal in het net. - Niet veel later scoren de tegenstanders 1-1. Over deze goal willen wij niet te veel woorden vuil maken. Grote fout van onszelf zeggen we maar - Demi scoort de 2-1 met een mooie assist van Nina. Woehoe de geitjes komen weer op voorsprong.

Gelukkig kwam Senna tijdens de rust ook eens opdagen, dus die kreeg als straf de opdracht om aantekeningen te maken van de tweede helft. In de rust deed Sepp weer zijn gewoonlijke woordje, al moet hij normaal op ons schreeuwen in de rust, viel dat nu wel mee. Wij denken dat de familiereunie de dag ervoor hem goed te pakken heeft gehad. Freya bedacht zich ook even dat ze haar scheenplaten niet eens aan had.. Toch meer even aangedaan voor de tweede helft. Ondertussen is Janine ook gepromoveerd tot aanvoerder. Is Senna dadelijk de band kwijt? Zal Janine nieuwe aanvoerder worden? Je komt er een volgende keer achter..

In de tweede helft konden we al snel op een 3-1 voorsprong komen, maar helaas werd de druk te groot voor Roos en lukte het niet om de bal in het opendoel te schieten.. Jammer Roos, de volgende keer zit hij erin. Senna is ondertussen aan het proberen om de wallen weg te krijgen met stikkers?? Nikki had er weer zin in en wilde weer een sprint richting de hoek maken, maar daar liep de stomme vlagger van de tegenstander in de weg. Dan maar buiten het veld om rennen dacht Nikki.

Het is erg heet en tijdens een blessure vind Evi het erg vervelend dat er geen flessen in de waterzak zitten.. dan maar de spons uitknijpen boven haar mond.. BAH! De laatste minuten van de wedstrijd zijn het zwaarst, iedereen is moe, het is warm, we willen drinken op rksvn dag.. De tegenstander krijgen steeds meer kansen.. wij voetballen steeds slechter. Sep krijgt bijna een hartaanval van deze wedstrijd, maar wat een geluk dat Nina wissel is en zij heeft kinder EHBO, dat moet wel goed komen. Het kost Sep een jaar van zijn leven om ons te coachen, maar gelukkig fluit Rens af. Met 2-1 wint gaan wij de derde helft vieren op RKSVN dag. En ons beste geluksmomentje van deze dag, WIJ STAAN BOVEN KESSEL!! Wij zeggen PROOST!