RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Bevlieging Rick Luijten voldoende voor RKSVN 2

Geplaatst op: 19-10-2015 - 692 keer gelezen

In een harde en grimmige derby tegen Kessel 3 heeft RKSVN 2 aan het langste eind getrokken. Een bevlieging van Rick Luijten bleek uiteindelijk voldoende voor een nieuwe winstpartij van het tweede.

Vooraf was het team van Kevin Smits nog zo duidelijk geïnstrueerd: let op, de heren van Kessel 3 zijn weliswaar op leeftijd, maar kunnen nog steeds een aardig balletje trappen. Ze spelen op de counter en zullen ons proberen te provoceren. En niets bleek minder waar. Het werd een harde pot, waarin menig duel ontaardde in een vrije schop voor of tegen. RKSVN 2 gokte op de lange bal, maar daarmee werd de strijd niet gewonnen. Het ging te veel door de midden, het middenveld stond te diep en de flanken werden niet benut. Erwin Suntjens kreeg een paar kansjes, maar daar bleef het wel bij. Op zijn tijd kwam Kessel er aardig uit. Dat werd de Neerse ploeg gelukkig niet fataal.

Maar wat moest er dan in de tweede helft gebeuren? Meer strijd, meer actie? Dat was niet de oplossing. Een plan van de technische staf? Eerlijk gezegd zijn die plannen wel zo’n beetje op nu. En dus was het de aanvoerder van RKSVN 1, Bart Wulms, die langs de lijn opperde dat Rick Luijten eens een actie moest wagen. En zo geschiedde. Rick nam zich voor naar voren op te lopen en een prachtige pass te geven… totdat de bal van Rick… ineens… zomaar… oeps vergissing… over de keeper heen vloog… 1-0! FOTO! Het werd daarna nog grimmiger. Kessel werd gevaarlijker en Tim Verheijden kreeg een goede kans op 2-0. Maar het bleef: 1-0. Pluspunt was ook de comeback (of het debuut…?) van Hubertus Dorssers en wat te denken van de comeback-comeback van Daan Metsemakers. Dank!

Eindstand: 1-0. Sommigen mensen hadden dat vooraf voorzien en bleven gewoon het hele weekend op het Amsterdam Dance Event. RKSVN 2 gaat nog steeds aan kop. HEBES won met 1-8, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Volgende week rust en dan op 1 november uit tegen Reuver 3.