RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Beleidsplan 2018 – 2022

Geplaatst op: 24-10-2018 - 808 keer gelezen

Tijdens de afgelopen Algemene Leden Vergadering van 05 Oktober jl. is door het Bestuur het nieuwe beleidsplan voor de periode 2018-2022 gepresenteerd. En tevens goed gekeurd door de leden.

Dit beleidsplan is hier terug te vinden. Gedurende de komende vier seizoenen zal dit beleidsplan als leidraad gebruikt worden voor het te vormen beleid.


Om te voorkomen dat het alleen een administratief beleid wordt, is dit beleid ook uitgerold binnen de commissies welke jaarlijks hun speerpunten definiëren. Deze speerpunten zullen jaarlijks geëvalueerd worden met het Bestuur van RKSVN, alsook gepresenteerd worden gedurende de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunnen deze altijd gestuurd worden naar info@rksvn.nl

Het beleid en speerpunten kan/kunnen echter alleen gerealiseerd worden wanneer de gehele vereniging, leden en/of ouders zich op welke manier dan ook inzetten voor de club. Dit is mogelijk op vele manieren. Nog niet vrijwillig actief? Stuur een mail naar info@rksvn.nl en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn om steentje bij te dragen aan RKSVN.

Bestuur RKSVN