RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Baarlo vervult plicht in Neer

Geplaatst op: 25-08-2015 - 751 keer gelezen

Waar Baarlo zich vorige week tijdens het Lindeboom minitoernooi nog liet verrassen in een wedstrijdje van 30 minuten tegen 5e klasser RKSVN (0-1 verlies), stelde het nu orde op zaken in een nieuw onderling treffen in Neer. Het eerste bekerduel in het nieuwe seizoen werd puur op basis van individuele kwaliteiten in winst omgezet. Wat betreft het teamspel is er nog werk aan de winkel voor Baarlo-trainer Rob Geenen. Met het resultaat, 0-4 winst op de ploeg uit zijn eigen woonplaats, kon de trainer uiteindelijk wel tevreden zijn.

De eerste kansjes waren overigens voor de Neerse ploeg, maar al snel nam Baarlo het initiatief over. Na een mooie individuele actie opende Matthijs Hanssen na bijna een half uur spelen fraai de score en niet veel later bepaalde Rick Nelissen met een mooi afstandsschot de ruststand op 0-2. 

In de 2e helft domineerde Baarlo nog meer. De weer aanwezige Michiel Hanssen scoorde uit een strafschop, toegekend na een overtreding op broer Matthijs. En Stan Wijhers verraste met een fraai afstandsschot dat de Neerse doelman te machtig was. Baarlo liet echter diverse kansen op een grotere zege liggen, al moet gezegd worden dat ook de thuisclub tussendoor enkele goede mogelijkheden op een tegentreffer had. Baarlo-doelman Koen Jacobs, na wat omzwervingen weer terug bij de eigen dorpsclub en debuterend in het doel van Baarlo 1, was echter een sta in de weg voor de Neerse aanvallers. Het bleef bij een plichtmatige 0-4 zege voor de Baarlose ploeg in een sportief duel, waaraan de prima leidende arbiter De Bruijn uit Képel dus “geen kind” had. 

Bron: Indewandelgangen.com