RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Algemene ledenvergadering: Statuten, Vrijwilligers, Energie en Contributie

Geplaatst op: 16-01-2023 - 734 keer gelezen

Beste Leden, 

Op 30 januari as. willen we gedurende de Algemene Leden Vergadering een wijziging van onze statuten presenteren. Onze huidige statuten zijn gedateerd, en niet meer van deze tijd. Tientallen jaren zijn hier geen veranderingen in aangebracht. Bij het opstellen van de nieuwe statuten hebben we gebruik gemaakt van de KNVB-modelstatuten. Samen met notaris Jobert Reijners van Notariskantoor Roerdalen hebben we deze vertaald naar statuten voor RKSVN.

Deze statuten willen we voorleggen in de Algemene Leden Vergadering van 30 januari as., waarna Jobert ze - bij akkoord - kan vastleggen in een notariële akte. Ervan uitgaande dat 2/3 van de leden aanwezig is, is dat niet het geval dan zullen we 13 februari een 2e ALV beleggen. Jobert zal gedurende de ALV op 30 januari kort de belangrijkste wijzigingen presenteren. 

Onze nieuwe statuten zijn op dit moment, voor alle leden ter inzage beschikbaar in de Bestuurskamer. Aangezien het nog onzeker is of er, vanaf nu tot 30 januari gevoetbald kan worden (weersomstandigheden), zal de kantine/bestuurskamer wellicht niet altijd geopend zijn. Mocht je hier tegenaan lopen, en de statuten willen inlezen stuur dan even een mail naar Rick (rick@beurskenstandtechniek.com).

Mocht 30 januari nog niet in je agenda staan, doe het snel. Als Bestuur presenteren we naast de statutenwijziging, een nieuw plan omtrent vrijwilligers gekoppeld aan contributie, en geven we een update omtrent de energiekosten. 

Tot dan!

Bestuur RKSVN