RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Update!! Afsluiting Seizoen 20-21

Geplaatst op: 17-05-2021 - 1338 keer gelezen

Zoals al eerder aangekondigd vindt er komende zaterdag 5 juni een seizoensafsluiting plaats voor de jeugd. Ondanks de regiocup, waarvan het programma gisteravond bekend is gemaakt, willen we de afsluiting alsnog laten doorgaan.

De afsluiting zal starten om 12 uur. Wedstrijden van de regiocup worden qua tijdstippen aangepast zodat iedereen tot en met 13 jaar kan deelnemen !! Het beloofd een mooie middag te worden met een bekende straatvoetballer.

We sluiten af met een friet en snack, voor zowel deelnemers als leiding !!

Onderstaande het vorige bericht:

Beste jeugdleden en leiders,

Na een hectisch seizoen dat op voetbalgebied niet heeft gebracht wat iedereen had verwacht, willen we dit seizoen toch op een leuke manier afsluiten. En dat willen we doen op zaterdag 5 juni om 11 uur. We hebben dan een spellen-circuit uitgezet. Ieder jeugdlid, jongens en meisjes, tot en met 13 jaar is welkom. Teams worden gemixt met alle leeftijden. Er worden geen wedstrijden gespeeld. We sluiten af met een lekker frietje en snack en kijken we reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen !! 

Als alle jeugdleiders dit bericht delen in hun groepsapp, dan kunnen we ook een grote opkomst verwachten. We verwachten van elk team ook minimaal een jeugdleider op deze dag. Dit om organisatorische rede. Jeugdleiders graag om 10.45 uur aanwezig!

Tot 5 juni.