RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


ACHTER DE SCHERMEN: DE NIEUWE TENUES

Geplaatst op: 21-01-2022 - 899 keer gelezen

Het is bijna tijd voor nieuwe tenues! Naast nieuwe uit- en thuistenues inclusief sokken krijgen spelende leden een compleet trainingspak én voetbaltas. De (jeugd)trainers en leiders krijgen een coachjas, bodywarmer, trainingsbroek en vest. In totaal is dit: 

  • 140 Coachjassen,
  • 140 Bodywarmers,
  • 700 Trainingspakken,
  • 560 Wedstrijdtenues (shirt, broek en sokken),
  • 560 Tassen,
  • 45 Keeperstenues,
  • 90 uitshirts. 

Ontwerp een samenwerking van leden, de materialen- en sponsorcommissie
Er is een nieuw ontwerp met mooie en verrassende details bedacht door eigen leden uit verschillende teams in samenwerking met de materialen- en sponsorcommissie. Zie op de foto alvast een klein voorproefje... Binnenkort zien jullie meer!

De levering wordt in juli 2022 verwacht. Daarna moeten de materialen nog bedrukt worden. Het doel is om voor het nieuwe seizoen 2022/2023 alles uit te kunnen reiken aan de leden. 

Sponsoren
Alle jeugdteams krijgen dezelfde sponsoren op de tenues, net als alle seniorenteams. Dit creëert een mooie eenheid en zorgt dat uitwisseling van tenues tussen teams eventueel mogelijk is. Een uniforme uitstraling voor de hele club is een van de punten uit ons beleidsplan. De materialen- en sponsorcommissie hebben hard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. Shout out naar deze toppers! Het is niet alleen aantrekkelijk voor onze huidige spelers en vrijwilligers, maar ook voor nieuwe leden en toekomstige sponsors.

Naast 123inkt is er ook een mogelijkheid voor cosponsors op onder andere mouw en rug. Wie deze sponsors zijn horen jullie binnenkort! 

RKSVN enige vereniging in Zuid2 gesponsord door 123inkt
Wij doen mee aan een uniek programma, want RKSVN is de enige vereniging in Zuid2 die door 123inkt wordt gesponsord. De sponsor- en materialencommissie werken al bijna twee jaar achter de schermen met onze nieuwe kledingsponsor 123inkt. 123inkt is een betrouwbare partner en heeft al jarenlang ervaring als kledingsponsor. Ieder weekend voetballen maar liefst duizenden voetballers in door hen gesponsorde tenues.

Bestel met korting én steun RKSVN
Als lid profiteer je van extra korting op de 123inkt-huismerk artikelen. RKSVN ontvangt bij iedere bestelling ook nog eens een mooie bonus voor de clubkas. 

Wij kunnen niet wachten tot we alle teams in de nieuwe tenues zien spelen!