RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


7 tegen 7 ?

Geplaatst op: 16-04-2024 - 561 keer gelezen

Afgelopen zaterdag kwamen de Kesselse veteranen op bezoek in Neer. Het leek de Amstel Gold Race wel, zoveel fietsers maakten de heenweg, en zeer zeker de terugweg, onveilig.  Je zou denken dat een dergelijke grote groep veel voetballers bevat, maar niets is minder waar vandaag. Er was in een eerder stadium al aangegeven, dat het waarschijnlijk 7 tegen 7 zou gaan worden en dat werd het ook. Toch werd er nog een beroep gedaan op een aantal Neerse spelers om de kleuren van Kessel te verdedigen. De op dat moment afwezige Erik en Naard werden als vrijwilliger aangewezen. Ook Thijs trekt het rode tricot aan.
Hadden wij dan zoveel spelers voor deze week? Nee hoor. John T. had in het begin van de week nog flink rondgebeld. Tot zelfs ver over de Limburgse grenzen. Het resultaat was dat Loek, zoon van Henk,  en good old Jannie Geelen uit Wageningen kwamen opdraven. Deze laatste heeft een speciaal trainingskamp belegd om maar aan het niveau te kunnen voldoen. (15m dribbelen met een bal).

Leider Ruud stuurt vandaag in wisselende samenstellingen de volgende mensen de wei in:
Dave, Patrick, Rob, Ruud B., Tom, Rens, Loek, Joost, Jannie, Fons.

Op aandringen van Kessel wordt de wedstrijd ingekort tot 2x 30 minuten. Pascal zal geen problemen hebben in de wedstrijd. Behalve als een speler van Kessel wat onwaarheden begint te spuien. Het bleek achteraf om een Neerse undercover agent te gaan.

Er werd uiteraard ook gevoetbald en dat deden wij uiteindelijk als beste.
Onze gastspelers verzorgden de complete productie van de 1e helft:
Jannie zorgt voor de 1-0 en 2-0. Loek voor de 3-0.
Na de thee krijgt Kessel een aantal dikke kansen, maar daar wordt er maar 1 van verzilverd. 3-1.

Daarna is er enkel nog de scores voor Neer:
Jannie verzorgt nog een assist op Joost die de 4-1 maakt.
Patrick geeft een afgemeten pass op Loek, waar zelfs de gewinterde Erik onder door gaat. Loek maakt geen fout. 5-1. Ook de 6-1 maakt hij koel af, als Rob hem vrij voor de keeper zet.
Na het eindsignaal gaat het in een sprint richting kantine, waar het nog lang gezellig blijft.