RKSVN App

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!

RKSVN Vr.1 - Veritas Vr. 1 1-2 (0-1)

Geplaatst op: 07-04-2015 - 669 keer gelezen

Een jammerlijke  nederlaag. Veel inzet en veel wil om het goed te doen  zo kun je de wedstrijd omschrijven. Af en toe redelijk voetbal van twee kanten, zonder kansen uit te spelen. Zonder deze kans lukte het Veritas  toch op voorsprong te komen ik denk zelf dat de speelster  niet wist hoe ze scoorde maar de bal zat er wel in ,2min voor de rust, altijd een moeilijk moment. 0-1.

Direct na de rust, in de 46e min maakte Senna op een prachtige pass van achter uit met een harde schuiver er 1-1 van. Konden we weer opnieuw beginnen. Aan beide zijdes werd geprobeerd de voorwaartsen in stelling te brengen, maar aan beide kanten stond de achterhoede goed opgesteld. De kansen die ontstonden waren op de vingers van een hand te tellen. Tot 2 tellen voor het einde een speelsters van RKSVN de bal verkeerd raakte en de bal precies bij een speelster van Veritas kwam, helaas voor RKSVN wist zij wel het net te vinden,1-2.

Een gelijkspel was de betere verhouding geweest, maar helaas.