RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


26 September, not a day to remember

Geplaatst op: 28-09-2021 - 784 keer gelezen

Helaas heeft het door blessures getergde zesde van Naer niet kunnen winnen tegen Egchel. Ondanks het teleurstellende resultaat van 3-1 kunnen de mannen terugkijken op een 2de helft van wereldformaat. 

De 1ste helft was kut. 

In de rust hebben de spelers en staf zich samen gepakt en een aantal geweldige tactische veranderingen in het spel geïmplementeerd + flesjes AA. De 2de helft startte de 11 spelers van Naer dan ook heel erg sterk met als illustratie Sven van der L. (geen familie van Benno L. (!)). Na wederom een gevaarlijke aanval kreeg Naer zijn 2de corner van de 2de helft. Wesley Saelmans gaf de bal voor waarna Sven van der Leeden hem magnefiek binnen kopte! Jaap Stam zou er jaloers op zijn... net zoals op zijn kapsel, eigelijk op iedereens kapsel. 

Helaas was dit niet genoeg voor een resultaat en wist Egchel nog één maal te scoren. De zweters van Naer kunnen terugkijken op een prachtige 2de helft. Op naar de volgende wedstrijd! 

Wederom willen wij onze trouwe fans bedanken voor het supporten van deze unieke talenten. Wel jammer dat de spandoeken en ontblote bovenlichamen ontbraken, dit had wellicht voor een positiever eindresultaat gezorgt, maarja dat blijft suggereren. 

HUP DIE VAN NAER!!!

P.S. Volg ons op Instagram: rksvn_zes