RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Wissels zijn beslissend voor RKSVN 6

Geplaatst op: 27-11-2022 - 433 keer gelezen

Wedstrijdverslag RKSVN 6 - FCV-Venlo 7 Na een weekje rust trad Naer 6 vandaag aan tegen de nog ongeslagen nummer 3 van de competitie FCV-Venlo 7. Mede door de bovenstaande feiten begon Naer zonder al te veel vertrouwen aan de wedstrijd. Gelukkig werden we uitgeholpen door Brian, Martijn en Max van het 3de. Naer begon meteen sterk aan de wedstrijd. Het balletje bleef goed rond gaan. In de 21ste minuut was het dan ook raak... Jorg gaf de bal diep op broer Sven waarna hij koel bleef en de bal in het net schoof. Fantastisch en geweldig! Helaas bleek het maar van korte duur... voor de rust... 1-3 Venlo... waardeloos en bizar kut.

Rust. In de 2de helft kwam Naer sterk uit de kleedkamer. Naer geloofde er nog in en dat bleek uit het spel. Martijn kreeg na 60 minuten spelen de bal op linksvoor en gaf hem prachtig voor op Job waarna hij hem kon binnenschieten... GOAL geweldig. 2-3 Toen bleek dat Naer weer kon winnen werd alles van stal gehaald, zo ook "The CornerBoys" . In de 65ste minuut nam Martijn de corner waarna de "Toren van Neer" (Pim B) hem binnen wist te koppen... Abnormaal, 3-3 !!! Hierna kwam de (geblesseerde) Coach Sem met een tactische meesterzet. Roy en "fake news" Noudje betraden het veld. Naer werd steeds meer achteruit gedreven en kreeg enkele kansen tegen waarna Dean goed redding wist te verrichten. Na een golf van kansen kreeg Naer de kans op een uitbraak. Sven C werd diep gestuurd waarna hij goed het overzicht behield en "fake news" Noud aanspeelde. Noudje twijfelde niet en schoot de 4-3 binnen!!! Werkelijk ongekend prachtig.

Nu moest Naer nog 15 minuten de voorsprong behouden... een hele opgave. Echter is een wedstrijd op een kut manier uitvoetballen een specialiteit van onze mannen. Dat is dan ook wat er gebeurde en hier hielp iedereen aan mee, zelfs de wissels. In de 85ste minuut kreeg Naer nog een vrije trap. Pim G gaf de bal zeer slecht voor maar desondanks stond Roy (Donaldo) precies op goeie plek om de bal binnen te schieten. 5-3 werkelijk werelds. Naer kan terug kijken op een wedstrijd van wereldformaat. Onze supportersvereniging was weer aanwezig... helaas in mindere getalen en helaas vonden ze het wederom te koud voor ontblote bovenlichamen. Jammer. MOTM: Sven C