RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Een geweldige eerste helft gevolgd door een erg matige 2de.

Geplaatst op: 13-04-2019 - 840 keer gelezen

Voor deze wedstrijd is door het goede werk van Gerard een vervanger gevonden voor de geplande tegenstander SVC het gevreesde Swalmen het dorp waar menige trainers van de selectie van RKSVN vandaan komen

Opstelling (v.l.n.r.) : Dave,  Erik, Rob, Ruud, Marcel, Joost, Ramon, Stefan, Danny, Patrick en John.
Wedstrijdleiding: Pascal, en ondergetekende
Reserve: Thei, Jan

We beginnen fanatiek aan de wedstrijd op het grote hoofdveld, maar Swalmen lijkt zich voorgenomen te hebben om ons goed partij te geven gezien onze voorgaande resultaten.

Het fanatieke is natuurlijk ook bij Pascal aanwezig die fluit bij elke spelonderbreking en hervatting. Als hij dan na 6 minuten weer fluit om het spel te hervatten is Swalmen even in de war en letten ze niet op. Bij ons zijn er wel 2 personen die opletten en Dan geeft voor op John die dan ook de 1-0 binnenschiet. Swalmen is gewaarschuwd. Wij daarentegen denken dat het ons gemakkelijk afgaat en letten even niet goed op waaruit Swalmen uit een voorzet weer gelijk komt in de 8ste min. Dan is het Patrick die zijn voormalige dorpsgenoten pijn kan doen maar helaas dit lijdt niet tot een doelpunt. Wel is het Ramon die door een mooie voorzet van Danny met een geweldige karatetrap de 2-1 in de 12de min binnenschiet. Niet veel later (welgeteld 1 min) is het Patrick die Stefan in stelling brengt en deze schiet met gevaar voor eigen leden de 3-1 binnen. Het is Marcel die een bal erg zacht terugspeelt op Dave die denkt dat los ik wel even gemakkelijk op maar het gaat voor ons net goed en Swalmen kan niet profiteren van dit slordig momentje. In de 25st min krijgt Patrick weer een kans maar hij schiet over. In de 33min krijgt John een niet te missen kans lijkt het maar een polletje zorgt voor een komische actie en we moeten nog even wachten op de 4-1. Maar welgeteld 1 min later is het dan Ramon die wel voor de 4-1 zorgt.

In de 2de helft nemen Thei en Jan de plaatsen over van Stefan en Marcel.

John is even dizzy als hij in botsing komt met een tegenstander. Ruud toont in de 8ste min zijn voetbalkwaliteiten door een mooie boogbal uit een voorzet op goal te schieten helaas voor hem is het de keeper van Swalmen die zijn kunsten toont en de bal net overtikt. Stefan neemt na 16 min de plaats van John over die nog niet hersteld is van de botsing. In de 2oste min wordt een vlammend afstandsschot van Ramon nog tot corner verwerkt en daaruit kopt deze ook nog eens geheel vrijstaand naast de goal. Dan is het nog even Patrick die blijkbaar medelijden heeft met Swalmen en nogmaals een goede kans niet weet te verzilveren.