Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!

Punten gedeeld tussen beide teams

Geplaatst op: 04-05-2018 - 724 keer gelezen

Door: Vital Heijnen

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen Koningslust 1 op het programma voor de mannen uit Neer! Eerder dit seizoen werd er door Neer kansloos met maar liefst 7-1 (!) verloren in Koningslust! Vandaag moest RKSVN dus uit een ander vaatje gaan tappen!

Neer begon sterk aan de wedstrijd doordat de duels meestal werden gewonnen en iedereen zich voor 100% inzette. Het eerste kwartier ging redelijk gelijk op en beide teams kregen enkele kansjes.
Als Neer in de 19e minuut een corner krijgt is het wel raak! Will T. slingert de bal voor het doel en Brian P. die erg goed zou spelen deze wedstrijd, tikte de bal binnen! 1-0 voor Neer en dit was ook terecht.
Neer gaat door met het goede spel en dit levert in de 21e minuut dan ook gelijk de 2-0 op! De aanval lijkt te stranden maar door goed doorzetten van Jasper B. en een goede actie van Sep W. wordt het 2-0! Sep.W schiet hard binnen en Neer staat terecht met 2-0 voor!
Ook hierna ging Neer door met het sterke spel en het leek erop dat het zelfs 3-0 zou worden maar het tegenovergestelde gebeurde.. in de counter sloeg Koningslust toe en stond het zowaar 2-1..
Neer leek even van slag want even later in de 27e minuut werd het ook nog 2-2.
Koningslust kreeg hierna zelfs nog een kans op 2-3 maar deze werd in de kiem gesmoord.
We gingen dus aan de thee met een 2-2 stand na een sterke eerste helft aan Neerse kant.

De tweede helft begon en het leek er al snel op dat Koningslust de wedstrijd naar zich toe zou trekken. Neer kwam er zelden meer uit maar wanneer ze eruit kwamen leverde het wel een beetje gevaar op! Maar de echte grote kansen waren voor Koningslust die verschillende keren 1 op 1 kwamen met de Neerse verdediging/doelman.. Gelukkig voor Neer werden deze aanvallen onschadelijk gemaakt of gered! Ook de lat hielp Neer een beetje mee en zodoende bleef het 2-2! Na de eerdere 7-1 afslachting is dit geen slecht resultaat voor de mannen uit Neer!

Man of The Match was Brian P. die een hele sterke wedstrijd speelde en ook scoorde. De 2e en 3e plaats waren respectievelijk voor Ben Seuren en Sep Wassenberg!

Volgende week staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, dit keer is Egchel 1 de tegenstander en ook hier heeft Neer iets tegen goed te maken na de eerdere 3-1 uit nederlaag!