RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


Info van Bestuur/Commissies

Geplaatst op: 17-10-2017 - 76 keer gelezen

Bijgaand een update over wat er speelt binnen onze club en waarmee Bestuur/Commissies mee bezig zijn.

16.10.2017

 • Verzoek vanuit VTC en Bestuur om de kleedlokalen (ook bij gebruik lokalen Spantenhal) na de wedstrijd/training schoon te maken. Aan de leiders van RKSVN het verzoek om ook de kleedlokalen van de tegenstander te controleren.
 • Het Bestuur is navraag aan het doen voor een EHBO cursus voor jeugdtrainers. Vanaf vorige week is er een verbandtrommel beschikbaar. Deze ligt in het CV-hok. Deur is te herkennen aan het EHBO logo.
 • Het is niet gelukt om het meidenlokaal voor het nieuwe seizoen in orde te maken. Dit zal in de winterstop opgepakt worden. Wel is er al met de dames van sponsor Salonshop gekeken naar de inrichting.
 • Blessure? Of wil je blessures voorkomen? Stuur een appje naar Dorien en Lian van Health & Sports. Zie ook http://www.rksvn.nl/nl/fysio. Alle leden van RKSVN kunnen hier terecht.
 • Er zullen parkeervakken worden gemaakt voor de fietsen. Dit om te voorkomen dat de doorloop wordt geblokkeerd. Verzoek aan alle leden om de fietsen zoveel mogelijk naast de kleedlokalen te stallen.
 • VTC geeft aan tevreden te zijn over de trainerspoule bij de Dames. Samen met hoofdtrainer Erwin, wordt dit ingevuld door Gwenn, Henk, Yvonne en Joost.
 • Vanaf het begin van het seizoen is de sponsorkaart in gebruik. Met als voornaamste doel om teams in de kantine te krijgen. Aan alle leiders dan ook het verzoek om na de wedstrijd even samen gezellig de wedstrijd na te bespreken in de kantine.
 • De sponsorcommissie heeft "Vrunj van RKSVN" gestart, een mooie gelegenheid om voor € 50,- RKSVN te steunen. Lees verder: http://www.rksvn.nl/nl/nieuws/wil-je-ook-tot-de-vrunj-van-rksvn-behoren
 • In September heeft de jaarvergadering plaatsgevonden. Ondanks de magere opkomst, een interessante bijeenkomst met vele nieuwe ideeën. Komend jaar willen we de jaarvergadering oppimpen om deze interessanter/attractiever te maken. Nieuwe ideeën hieromtrent zijn altijd welkom, stuur ze naar secretaris@rksvn.nl.
 • De huldiging van de jubilarissen zal gecombineerd worden met de nieuwjaarsreceptie. Deze zal plaatsvinden op 7 januari 2018.
 • De veldindeling trainingsavonden jeugd zal door de commissie Randzaken aangepast worden. Nieuw schema zal opgehangen worden op prikbord. I.v.m. energieverbruik graag ook zelf even opletten dat er niet onnodig veldverlichting aan is voor twee velden wanneer het ook mogelijk is om samen op één veld te trainen.
 • Bestuur en VTC zijn gestart met het beleidsplan. Een eerste aanzet is gemaakt. Er zal op korte termijn een brainstormsessie plaatsvinden waarbij ook, op uitnodiging van het Bestuur, een aantal leden zal deelnemen.
 • Het Bestuur en een afvaardiging van Europees Schutterstreffen 2018 hebben samen gezeten voor de inrichting van het perceel. Als voetbalclub zullen we de kantine en een gedeelte van de velden beschikbaar stellen. Het Schutterstreffen vindt plaats op 17 t/m 19 Augustus 2018.
 • Na een gesprek met de Gemeente zal het opvangbekken op de parkeerplaats dichtgemaakt worden. Echter wordt eerst gewacht op beslissing m.b.t. Park Leudal Oost. Daarna gelijk actie is ons door de Gemeente toegezegd. Tevens zal ervoor gezorgd worden dat aantal parkeerplekken hersteld zal worden.