RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


Girlpower bij RKSVN

48 keer gelezen

Wie heeft niet genoten van het Nederlans Dameselftal afgelopen zomer tijdens het EK, dames- en meidenvoetbal is booming, ook bij RKSVN !!

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden, voor dames 1, dames 30+ en de verschillende meidenteams. Heb jij zin om bij een balletje te komen trappen om dit te ervaren binnen onze dames-/meiden tak dan is dit altijd mogelijk. Meld je voorafgaand even bij een van de trainers en doe lekker mee.

Ook het dames- en de meidenteams van RKSVN staan klaar om weer aan de aftrap te verschijnen voor het voetbaljaar 2017-2018. Vanuit de commissie dames/meiden zijn wij erg blij jullie te melden dat alle dames/meiden teams inmiddels zijn voorzien van een complete staf.

RKSVN Dames 1

Trainer/coach: Erwin Derikx en Leidster Gwenn Winkelmolen.

De dames trainen op woensdag (van 20:00 tot 21:30 uur) met de MO 19-1 onder leiding van Tjeu en Laura. Op vrijdagavond werken we bij Dames 1 met een trainerspool bestaande uit: Erwin Derikx, Yvonne Sanders, Henk Theelen en Joost Kerstens. Zij zullen op toerbeurt en in onderling overleg de trainingen verzorgen.

RKSVN Dames 30+

Zij nemen net zoals voorgaande jaren ook komend najaar weer deel aan de 30+ competitie op vrijdagavond (1 x per maand). Tegenstanders zijn MVC'19 Maasbree, Sparta '18 Sevenum en vv Koningslust.

Wij wensen alle teams een sportief voetbalseizoen toe.