RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


Afmelden voor 1 juni

Geplaatst op: 15-05-2017 - 70 keer gelezen

Beste leden van RKSVN,

Zoals jullie weten loopt het voetbalseizoen ten einde. We hopen dat jullie allen een plezierig seizoen beleefd hebben bij onze vereniging en dat we jullie volgend seizoen weer allemaal mogen begroeten bij onze vereniging.

Degenen echter, die hun lidmaatschap bij onze vereniging aan het einde van het seizoen willen beeindigen, willen we dringend vragen om dit zo snel mogelijk, doch uiterlijk voor 1 juni door te geven via het afmeldingsformulier aan onze ledenadministratie bij Bart Boonen. Alleen afmeldingen via het afmeldingsformulier worden als afmelding geaccepteerd.

De vereniging is per ingeschreven lid een afdracht aan de KNVB verschuldigd. Bij het niet tijdig afmelden, zien we ons genoodzaakt om de afdracht aan de KNVB door te berekenen. Het afmeldingsformulier is te vinden op onze website onder CLUBINFO -> AANMELDEN.

Namens het bestuur,
Wilbert Rooyakkers.