RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


Club arbitrage RKSVN

50 keer gelezen

Nadat ik in augustus gestart ben om de clubarbitrage van RKSVN nieuw leven in te blazen,hebben we een clubje van clubscheidsrechters geformeerd. De bedoeling is om een paar keer per jaar bijeen  te komen om ons scheidsrechters kops binnen RKSVN op een hoge level te krijgen. We hebben al een avond gehad onder leiding van Mia Triepels, die zeer leuk en leerzaam was.

Om onze doelstelling verder te ontwikkelen heb ik vanavond ( dinsdag  8 maart) een bijeenkomst gehad met onze jeugdcoördinator Jan Visser, Piet Emonts  en 2 heren van de KNVB,  de heren Har Pereboom en Jos Tobben . We hebben heel informatief gesproken over hoe we binnen RKSVN naar de toekomst toe, een goed en voldoende team van  wedstrijdleiders kunnen creëren. Voor zowel alle jeugd teams als de senioren teams. Wat mij betreft een heel nuttige bijeenkomst.

Wordt vervolgd

Gr, William van Herpen