RKSVN App

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!

RKSVN Vr. 1- Heythuysen Vr.1 0-8 (0-5)

Geplaatst op: 20-04-2015 - 524 keer gelezen

Deze RKSVN dag zal ons(mij) nog lang heugen. De voorbereiding was goed en volgens mij hadden ze er zin. Hoe anders pakte het uit, binnen de kortste keren was de zin weg gespeeld. Al in de eerste de beste minuut werden we met de neus op de feite gedrukt, hun mmv deed met een schot het net trillen 0-1. Sommige van ons hadden nog geen bal aangeraakt. Deze tegenstander was voor ons een maatje te groot al hadden we bij deze stand via Senna nog iets terug te doen, daar is het wat ons betreft bij gebleven. De koploper in onze klas voerde met regelmatige tussen pozen de stand op tot 0-5 met de rust.

Na de rust konden we het doel toch 25 minuten lang gesloten houden tot een slot offensief van onze kant kwam het niet meer, Heijthuijsen voor de stand op tot 0-8. Zij nog vermeld dat Demi Hendrikx de topscoorder van de vereniging is geworden, proficiat. Daar hebben we met zijn allen een beetje aan meegeholpen. We hebben nog drie wedstrijden om dit uit te breiden.