RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


HEBES Vr. 1 - RKSVN Vr.1 3-0 (3-0)

52 keer gelezen

Na lange tijd eindelijk weer voetballen. Om een team bij elkaar te krijgen was deze week vanwege de vele griep gevallen erg moeilijk. Enkele speelsters waren niet volledig fit maar hebben hun eigen belangen aan de kant geschoven ten voordele van het team.Klasse. We hebben met z’n allen gegeven wat we hadden, helaas vandaag niet toereikend. Een aantal keren dat HEBES bij het doel van RKSVN kwam werden hun kansen ook benut. RKSVN  had ook kansen maar wij konden de bal niet over de doellijn tikken. Met de rust was de eind stand al bereikt. 3-0.

Enkele pluspunten bij RKSVN waren net na de rust weer keepen van JOLANDA. En dat Kim G.–Lana-en Renèe  V.beter aan het spelen zijn, we zijn zeker op de goede weg A.s Zondag gaan we op weg naar Genhout (Beek) en hopen met een betere  uitslag terug te komen.