RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


Nieuwe organisatiestructuur RKSVN

Geplaatst op: 15-10-2018 - 97 keer gelezen

Op 05 Oktober jl. is in de Algemene Ledenvergadering het Beleidsplan RKSVN 2018-2022 gepresenteerd. Het nieuwe beleidsplan zal één dezer dagen op de website worden gepubliceerd.

Als gevolg uit het beleidsplan is er kritisch gekeken naar de huidige organisatie structuur van RKSVN. Hieruit voorkomend is een nieuwe structuur opgezet welke hier terug te vinden is. Deze structuur is voortgekomen door o.a. gesprekken met de bestaande commissies, advies van de KNVB en door een kijkje te nemen bij andere voetbalverenigingen.


Deze structuur moet er onder andere voor zorgen dat de interne communicatie wordt verbeterd en dat er minder belemmeringen zijn om te komen tot het realiseren van speerpunten binnen de club. Daarnaast geeft het duidelijkheid m.b.t. de taken en verantwoordelijkheden welke verder in het nieuwe beleidsplan zijn uitgewerkt.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunnen deze altijd gestuurd worden naar info@rksvn.nl.

Heb je interesse om je in te zetten voor één van onze commissies dan schroom niet en neem contact op met één van de commissieleden of stuur een mail naar
info@rksvn.nl. Vrijwilligers hebben we nooit teveel en elke commissie kan hulp goed gebruiken.

Bestuur RKSVN