RKSVN PINGELIEER


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Schrijf je dan onderstaand in voor de RKSVN Pingelier. Heb je een nieuwsitem dat je graag wilt delen? Mail dan naar secretaris@rksvn.nl
 


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (Nieuwe opzet!)

Geplaatst op: 27-08-2018 - 152 keer gelezen

Dit jaar starten we met een nieuwe opzet van de Algemene Leden Vergadering op vrijdag 5 Oktober om 19.30 uur in de kantine. We zorgen dat jullie alle belangrijke informatie te horen krijgen, maar zeker ook een vermakelijke avond hebben. Er zal onder andere toelichting gegeven worden over het nieuwe beleid, dat we zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de wensen van onze leden. Maar ook de financiële gezondheid, toelichting vanuit de commissies, de stand van zaken rondom 't Maasveld en hoe deze betrekking hebben op RKSVN. Klik hier om de agenda in te zien.

Marco Bogers (algemeen directeur VVV-Venlo) zal een inspirerend verhaal vertellen dat je absoluut niet wilt missen. Deze vergadering biedt leden de mogelijkheid om hun stem te laten horen. Als bestuur waarderen wij jullie stem en feedback en gaan hier graag mee aan de slag.


Bestuur RKSVN