Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Zoeplep 4 taege Belfeld

Door: Ralph Rijks

Kermiszondag mochten we al vroeg uit de veren.......Voor sommigen dus veel te vroeg maar dit terzijde. De boetepot zal dit niet erg vinden. Na al de hele week gebeld te hebben en na vele afzeggingen kreeg ik ook nog een paar halve halve spelers aan de telefoon, ja ik ben niet helemaaaalll... Dus met acht spelers van onzelf en Loy en Graet Boes ,ook pas vader dus namens het hele team proficiat , van das Dritte en van ut viefde oude bekende en beruchte Jeroen Kempenade gingen we van start.

Nou ja van start..Onze geest lag nog in bed en het lichaam stond op het gazon. Niet iedereen was wakker en dat was te zien, we liepen voor geen meter en dus liep het ook voor geen ..... Er waren groter "gater" en de tegenstander die niet heel sterk was werd door ons zo goed in de wedstrijd geholpen. Na een aantal minuten werd onze laksheid dan ook afgestraft  en kwamen de terriërs op voorsprong. Want wat waren ze fel op de bal maar ook de man mocht af en toe best meegepakt worden.0-1 We werden niet echt wakker en Pim die in de goal stond omdat Nadal Berben ons enorme tennistalent niet kon keepen vanwege een enorme omgeslagen enkel ( dansen kon zaterdag redelijk op 1 been haha) moest ons menig maal redden. Toch kwamen we dankzij Loy Winkelmolen langszij, hij werd telkens diepgestuurd en de Back had geen vat op hem (als enige). Hij spurtte langs alles en iedereen en scoorde beheerst de 1-1. Veldheer Patje liep als Piet rond in de middencirkel en dacht hier niet uit te hoeven komen en deed dit ook zo min mogelijk, maar goed dat het maar 1 keer per jaar Naerse kermis is. Of we nu met 2-1 voor of achterkwamen weet ik even niet meer , wat ik wel weet is dat het keihard begon te regenen. En paraplu's werden gezocht. Loy scoorde de tweede trouwens ook. Dit scheen wel te werken want we begonnen iets beter te voetballen, met de nadruk op iets.

Met 2-2 gingen we rusten en we wisten dat we hier wel 3 punten aan over moesten houden. Dus met frisse moed de tweede helft in, waarin we met 3-2 voor kwamen na een schitterende counter die via een splijtende pass van Michel van de Bool in een keer naar Loy gespeeld werd en die omspeelde weer zijn back en kwam op de achterlijn uit omspeelde de keeper en joeg de bal in de verre bovenhoek. Belfeldia kwam echter weer terug en werd irritant en koelde zijn woede op scheidsrechter en onze enkels. 3-3. Patje leek de matchwinnaar te worden door tien minuten voor tijd de 4-3 binnen te schieten en een euforische stemming maakte zich over ons meester. Echter.... Met nog een minuut te gaan ging een bepaalde iemand in de fout aan de zijlijn en gaf een vrije trap weg, deze werd voor de goal geslingerd , werd in eerste instantie nog weggewerkt, maar kwam natuurlijk voor ons voor de voet van een tegenstander en die froemelde de bal achter de goed keepende Pim. 4-4 de eindstand.

Dus met een kater van de kermis en met een kater van de verloren 2 punten gingen we naar de kantine, en terug weer naar de kermis..
Volgende week dan maar  groet TRAINERT

n 06 f 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst