Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Veteranen zetten zegereeks voort

Door: Herman Korsten

Tegen Panningen valt er normaal weinig eer te behalen, vandaag vormden ze achteraf gezien, een té lastig genomen hobbel. Het was dan niet hun sterkste team maar met de 4-2 boeken we alweer de 6e zege op rij!

Toch nog een zomerse dag met warme temperaturen maar met 6 gretige reserves langs de lijn hebben Har en Pierre alleen maar luxe problemen. De wedstrijd gaat in de eerste helft redelijk gelijk op omdat we verzuimen het tempo op te schroeven. Panningen combineert aardig en weet een paar gevaarlijke acties over de vleugels op te zetten. John B. heeft over werk niet te klagen. Niemand kijkt dan ook op als zij de score openen, weliswaar via een oranjehemd. Wat we zelf laten zien is niet best en Rich raakt aardig gefrustreerd(woord en gebaar) op zijn eenzame spitspositie. Lang hoeven we niet met de achterstand te leven. De druk wordt te groot en het is de alerteGerard die geen pardon kent: 1-1. Voor rust geeft Jan aan waar het naar toe moet. Vandaag als rechtshalf gepositioneerd, weet hij, even terug op vertrouwde positie op links, uit te halen met de van hem bekende droge knal in de bovenhoek. De toon is gezet en dit moeten we uitbouwen, zeker met het verse bloed in de tweede helft.

Rob wordt gelanceerd en haalt direct uit. De keeper lijkt te kunnen redden maar werkt de bal toch in het eigen doel. De 3-1 is nog niet de genade klap. Panningen blijft onze opbouw goed storen en dwingt Coen, verder foutloos, tot een doodszonde. De bal door de midden wordt door de tegenstander onderschept en die ziet ook dat Stefan ver voor zijn doel staat. Voordat deze zich bewust is van het gevaar, mikt de tegenstander de bal perfect over hem binnen. Prima doelpunt. Het voetbal wordt er niet echt spannend op, wel de relatie tussen Uwe en de tegenstanders. Het wordt hem zelfs even te veel en hij last een time out voor zich zelf in. De laatste minuten worden daarna nog probleemloos uitgespeeld en er valt nog een mooie goal te zien van Rob (na een geweldige voorzet). Deze kan de smet op de wedstrijd niet meer wegpoetsen. Jammer.

Opstelling: John B.,Ger, Maurice, Coen, Peter, Jan, John T.,  Fons,Gerard, Rich, Rob. Invallers: Stefan, Bas, Ruud, Erik, Jac, Herman.
Scheidsrechter: Uwe. Assistent-scheidsrechter: Pascal.

Bijzonderheden:
-       Zes maal ongeslagen op rij, hoe lang is dat al geleden? Graag reactie.
-       John T. gefeliciteerd, 25 jaar bij de baas. Welk type Ford probeerde je als eerste te repareren?
-       Bij afgelasting is er voortaan trainen. Pierre heeft er al een paar uitgewerkt.
-       Ruud wint het dobbelen (alweer).
-       Wie weet er nog meer bijzonderheden? Plaats je reactie …………..

o 26 f 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Rob Houben - #date#

dan wordt het hoog tijd dat we dit al oude record uit de boeken halen en er een nieuw voor in de plek zetten

Har van Pol - #date#

De laatste keer dat we de eerste zes wedstrijden wonnen was in 1988 toen wonnen we de eerste elf wedstrijden