Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Veteranen blijven in matige pot Bevo net de baas

Een wedstrijd als het weer: niet echt hartverwarmend. Dit Bevo mag normaal, ook zonder onze cracks, niet zo veel problemen opleveren maar vandaag bleven we duidelijk onder ons niveau. De strijd was er wel en Bevo had uiteindelijk nog aanspraak op een gelijkspel. Een lichtpuntje in de eerste helft is stagiair Ruud M. die vanaf links enkele goede voorzetten afgeeft. Eenmaal is Ruud (vS) dichtbij een kopgoal, maar ja, weer niet geoefend voor de wedstrijd. Een beste kans is er ook nog voor Gerard maar ook dat levert niets op.

De Bevo aanvallen zijn niet talrijk maar wel gevaarlijk. Echter in de hieruit voortvloeiende drukte in ons strafschopgebied blijven wij de baas. De ommekeer lijkt te komen als Uwe een overtreding constateert in het strafschopgebied van Bevo. Veel protesten en ongeloof bij beide partijen als hij resoluut naar de stip wijst. Door de opzichtige misser van Rich vanaf 11 meter wordt dit rechtgetrokken. Niet leuk voor Uwe maar die fluit onverstoorbaar verder.

De tweede helft met aan beide kanten wissels, geeft vooral Bevo wat meer kracht. Bijna wordt John B. verrast na te zijn uitgelopen en de Bevo spits hem net voor is. De bal gaat gelukkig langs. Het spel wordt er niet beter op en veel spelers hebben toch moeite met het kunstlicht, zullen we maar zeggen. Nog een lichtpunt. Als uit het niets kan John T. vanuit vrije positie uithalen. Vanaf een meter of 18 slaat het projectiel achter de doelman binnen. De voorsprong is nog vers als Beringe het zelfde kunstje probeert maar John B. kan nog met zijn vingertoppen het leer iets omhoog tikken waardoor die via de onderkant lat, uit de het doel stuit. Dit gelukje wordt gekoesterd tot het einde. Maurice en Stefan vallen nog in voor de geblesseerde Peter en Ruud M. en het blijft 1-0.

Opstelling: John B., Peter, Erik, Maurice, Ger, Ruud, John T., Fons, Gerard, Rich, Ruud M.
Invallers: Bas, Jan, Jac, Stefan
Scheidsrechter: Uwe
Assistent-scheidsrechter: Jac, Stefan en Jac. H.

Bijzonderheden:

  • Ruud M. bedankt voor de invalbeurt, en beterschap met de blessure.
  • Enkele jarigen, zingen, proosten. Allen gefeliciteerd!
  • John B. wint het dobbelen
  • Verloren en gevonden: Bas is zijn RKSVN-veteranen trui kwijt. Kijken jullie even thuis wie er toevallig twee heeft?
  • Volgende week uit tegen Eindse Boys, volg de email!

o 28 b 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst