Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

RKSVN 3 pakt de punten uit Meijel mee naar huis

Op deze schitterende zondag diende er te worden afgereisd naar Meijel. Jobert en een vederlichte Paulus namen plaats op de blessurebank en Broekie moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Gelukkig was Marcel weer bereid om met de mannen mee te douchen, zodat we toch 13 fitte spelers hadden.

Om het balans in de wissels te bewaren diende er wat omzettingen te worden gedaan en in het begin van de wedstrijd was dit even wennen. Meijel begon fel en zocht nadrukkelijk naar de reus in de spits. Het 3e kon hier niet veel anders tegenover zetten dan de lange bal te spelen, en maar toezien hoe Meijel weer aan een nieuwe aanval begon. Maar gaande weg de wedstrijd kwam het 3e steeds meer in de wedstrijd en bood meer en meer tegenstand. Boes werd in de voeten aangespeeld zodat Vullers, startend vanaf het middenveld, kon aansluiten en de voortgang kon zoeken. Meijel kwam er nog wel gevaarlijk uit, maar Pietertje had duidelijk zijn boterham met pindakaas nog niet gehad. Het nodige gevaar in de Neerse 16 meter werd zoals gewoonlijk veroorzaakt door Pipo de clown en consorten… Een harde terugspeelbal sprong van de voet af van Tom en belandde voor de voeten van de reus. Tom wist zijn inzet nog te pareren maar de bal kwam voor de voeten van Pietertje terecht, terwijl de coach riep “Schup hem erin Pietertje” deed hij dit ook. Gelukkig kreeg de scheidsrechter het juiste advies van de uitmuntend vlaggend Hans en keurde de goal terecht af. Hierna nam het 3e het initiatief over en drukte Meijel verder en verder naar achteren. Niels was al een keer dichtbij uit een corner en Daan zag zijn lobje net naast gaan.

In de rust nam Tim de plaats over van de geblesseerde Vullers en iedereen schoof een plaatsje door zodat iedereen weer op zijn juiste positie stond. Thijsje begint meer en meer van zijn nieuwe positie te genieten en na luttele minuten betaalde hij het vertrouwen van zijn geweldige coach terug door een corner snoei en snoei hard via de onderkant lat binnen te koppen. Meijel was de weg even kwijt door deze tegentreffer en het 3 kreeg zelfs kans op de 2-0. Hierna was het Meijel dat met hulp van de scheidsrechter op zoek ging naar de gelijkmaker. Meijel probeerde het heel veel met afstandschoten maar Tom kon, tot schrik van iedereen langs de kant, iedere keer zijn handen in de lucht werpen… Het 3e loerde nu via de counter om een grotere voorsprong maar Daan zag zijn pogingen veredeld worden door de tegenstander. En kwamen we er een keer door heen dan werd de aanval door de botte bijl van Meijel afgeslagen. De wedstrijd liep meer en meer richting het einde en dit einde dreigde Niels niet te gaan halen, Niels had al enkele blessurebehandelingen van Sjappo nodig en hij kon nog maar een kant op lopen.. Gelukkig drukte Meijel ons naar achteren zodat Niels nog door kon gaan. Marcel zag deze blessure als zijn kans om zijn eerste minuten te gaan maken van het seizoen en begon aan een gedegen warming-up. Meijel raakte nu zo gefocust op de gelijkmaker dat de wedstrijd diende te ontsporen, zelfs de scheidsrechter kon ze in deze fase niet meer helpen. Thijsje wist Daan weer een keer diep te sturen en nu maakte Daan geen fout en schoof beheerst de 2-0 binnen. Marcel stond nu klaar om in te vallen maar Niels dacht aan de prijs voor de meeste speelminuten aan het einde van het jaar en weigerde op te geven. Na een extra 8 minuten te hebben overleefd had het 3e dan zijn 3e overwinning van het seizoen binnen. Marcel was teleurgesteld dat hij geen minuten had mogen maken maar door de gedachten aan 12 blote mannen in de douche was hij deze teleurstelling snel te boven…

Opstelling: Tom, Sikkie, Niels (…Marcel), Boula, John, Roger, Thijsje, Vullers (45 Tim), Loy, Daan en Boes

o 21 b 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst