Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

RKSVN 3 boekt zijn eerste overwinning

Door: Marc Coolsma

Voor de wedstrijd van vandaag zou Eghel 2 de tegenstander zijn, aangezien zij ook in het oranje speelde werd er besloten om de wedstrijd te spelen in de nieuwe warmloop shirts die vorige week beschikbaar waren gesteld door Nunhems Zaden.

Met de wedstrijd van de vorige week nog in gedachten werd er deze keer wel ontzettend fel begonnen en Eghel 2 werd meteen in de verdediging gedrukt. Na enkele minuten kon Vullers, na geklungel in de Eghelse verdediging, vrij schieten maar zijn schot ging net naast. Niet veel later was het Boes die zijn schot in het zijnet zag belanden. Eghel had helemaal niets in te brengen en ze hadden erg veel moeite met de doorschuivende Neerse verdedigers. In de laatste minuten van de eerste helft vloeide de krachten uit de Neerse lichamen en Eghel 2 kon een beetje onder druk uitkomen. De Neerse verdediging stond goed er werden ook in de slotfase geen kansen weggegeven.

De tweede helft was maar net begonnen toen Loy vrij doortocht kreeg, zijn schot (met links) belandde via de keeper op de lat. Niet veel later werd Boes door Loy aangespeeld in de 16 meter van Eghel en na enkele mooi kapbewegingen zette hij zichzelf vrij voor de keeper en opende beheerst de score. Eghel ging nu op zoek naar de gelijkmaker maar Tom hoefde maar een keer reddend op te treden toen een verdwaalde voorzet richting de Neerse goal dwarrelde. De Neerse aanvallers kregen meer kansen om de score op te voeren maar men was slordig in de afwerking of onnauwkeurig in de eindpass. Daan besliste 4 minuten voor het einde de wedstrijd met een droge knal in de kruising. Ook in de laatste minuten kreeg Eghel nog geen kans dus ze waren over de gehele wedstrijd gezien kansloos!

Na de wedstrijd waren we blij dat Roger eindelijk na 3 seizoenen de shirts weer eens mocht wassen!

Opstelling: Tom, Tim, Niels, Koen, John, Sikkie (75 Roger), Thijsje, Ramon, Loy, Vullers, Boes (60 Daan)

o 26 f 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst