Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Nieuwe website online!

Door: Jorg Winkelmolen

In samenwerking met Syveon Internet Solutions heeft RKSVN een nieuwe website ontwikkeld. De vorige website was bijna 4 jaar actief en toe aan vervanging. Belangrijkste vernieuwingen voor de bezoeker zijn de lay-out en de integratie van social media. Zo is het RKSVN twitteraccount geintegreerd op de hoofdpagina; op deze manier kan iedereen up-to-date blijven over de laatste nieuwtjes, tussenstanden en uitslagen. Verder is het mogelijk om nieuwsberichten en wedstrijdverslagen direct te posten op bijvoorbeeld je Facebook, Hyves of Twitter.
Qua inhoud zal de nieuwe website weinig afwijken van de oude. De veel bezochte rubrieken zoals het nieuws, de wedstrijdverslagen en uiteraard de teampagina's zijn weer terug te vinden. Bovendien zal op korte termijn de Programma & Uitslagen pagina geautomatiseerd worden; door een directe koppeling met de KNVB Sportlink Clubapplicatie en het centrale KNVB systeem zal altijd het actuele clubprogramma en de ingevoerde uitslagen van de wedstrijden van de clubteams getoond worden.
Uiteraard is er ook weer een ruimte ingericht voor onze sponsoren; zij maken het mede mogelijk dat we deze nieuwe website hebben kunnen realiseren.

Heb je als bezoeker nog opmerkingen, suggesties of kom je iets tegen dat nog niet helemaal goed werkt? Laat het ons weten!

g 02 f 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

antoinette - #date#

proficiat, een geweldige site,goed duidelijk,veel succes er verder mee.

thijs - #date#

Erg mooie site. ziet er goed uit. Misschien is het een idee om bij elk team een link naar de knvb site te doen om de uitslagen en stand van het desbetreffende team te bekijken.

ralph rijks - #date#

Jorg heel veel succes met de nieuwe site!!!!!!

william van herpen - #date#

wooooh.... ziet er erg profecioneel uit. een groot compliment voor de makers. verder alle teams veel succes in de competitie. gr william

Ad crompvoets - #date#

Beste makers en iniatiefnemers van het bouwen van deze webstite. van harte gefeliciteerd. Ziet er zeer professioneel en toch lekker fris uit. Weer een winstpunt voor onze club. Ad Crompvoets

Petra - #date#

Mooie site. Kantine trouwens ook mooi opgeknapt. Veel succes aan alle teams voor het nieuwe seizoen!!