Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

Dames: RKSVN - FC Maasgouw 1-1 (0-1)

Door: Ab Meeuwissen

Met spanning werd uitgekeken naar de 1e competitie wedstrijd. Het was kermisweekend  en een nog niet ingespeeld team. De oefen en bekerwedstrijden waren niet in ons voordeel uitgevallen,al moet gezegd worden dat de laatste bekerwedstrijd tegen Baarlo  een duidelijke betere wedstrijd was.

Vandaag dan tegen FC Maasgouw.
Het vorig seizoen waren we op het eind van de competitie even hoog geëindigd,onze punten en het doelsaldo waren gelijk,kijken of er nu verschil was. FC Maasgouw begon iets beter aan de wedstrijd en met al in de 6e minuut gescoorde goal was dat voor hun een opsteker. Neer kwam er toch niet van onder de indruk,men bleef voetballen en duidelijk beter dan in de oefenwedstrijden,maar wat we ook probeerden doelpunten van RKSVN bleven achterwege.

Na de rust een duidelijk beter spelend Neer dan hun tegenstander,er werd goed gecombineerd en een enkele maal konden we een prikje uitdelen,geen doelpunten. Wachten was het geblazen tot de 72e min,toen kon eindelijk Kelly  het gelijkmakende doelpunt maken. Alles bij elkaar,goed gevoetbald,de wil om te winnen aanwezig,met een juiste uitslag.1-1.

n 06 f 2011


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image
Nog geen reacties geplaatst