Twitter: RKSVN Neer
Meer tweets

Nieuws

<< Terug naar de nieuwspagina

3e plaats RKSVN A1 bij districtsfinales spelregelwedstrijd

3e plaats RKSVN A1 bij districtsfinales spelregelwedstrijd (door Mia Triepels)
Op vrijdag 30 maart heeft een team van RKSVN-A1 deelgenomen aan de districtsfinales spelregels voor jeugdspelers. Deze finale werd georganiseerd door district Zuid II van de Centrale Organisatie van VoetbalScheidsrechters.

Het team van RKSVN, bestaande uit Sjoerd Thijs, Loek Theelen, Sep Wassenberg en Paul Wulms behaalde hier een verdienstelijke derde plaats met 299 punten,slechts twee punten achter nummer 2: Toxandria uit Rijkevoort.

Scheidsrechtersvereniging Roermond en Omstreken feliciteert RKSVN met dit resultaat.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RKSVN A1 grijpt net naast landelijke finaleplaats in jeugdspelregelwedstrijd (door Bart Boonen)
Op vrijdag 30 maart vond in Horst in clubhuis  Trefhove de district finale van de spelregelquiz plaats. Hiervoor hadden ze zich nipt (derde plaats) weten te plaatsen tijdens de voorronde op 2 maart in Weert.

Om 18.00 uur werd er afgereisd richting Horst. Bijna het complete team was precent. Twaalf spelers, vergezeld door de teamleiders Piet en Huub. In een kolkende zaal met vele meegereisde enthousiaste  supporters vond om 19.00 uur de opening plaats. De sfeer had veel weg van de embassy dartswedstrijden in Engeland. Als je bedenkt dat er honderden teams mee hadden kunnen doen aan de voorrondes, dan was de prestatie zeker geweldig geweest. Nu het er iets minder waren, was de kans op een finale plaats al iets groter, maar niet minder spectaculair.

Dat de organisatie perfect in elkaar zat mag geen wonder heten aangezien het feit dat deze in handen lag van louter gelouterde scheidsrechters. De wedstrijd was verdeeld in 4 categorieën nl. schriftelijke vragen, beeldvragen, leesvragen, en tenslotte quizvragen.  De sfeer zat er goed in, zeker na  de tactische aanwijzingen van teamleader Piet. De eerste 2 rondes gaan redelijk goed, maar het kan veel beter. De pauze komt dan ook op het juiste moment. Een donderspeech van Piet  in de pauze is dan ook zeker op zijn plaats. Er zit niet genoeg agressie in het team. Het lijken wel: kuu zonger tenj.

Dat de donderspeech effect heeft gehad, blijkt wel uit de inhaalrace die er wordt gemaakt in het tweede gedeelte. Helaas komen ze bij de eindafrekening 2 punten te kort voor een tweede plaats, die recht geeft op een plaats in de landelijke  finale in Deventer op 12 mei.

1e plaats Toxandria 1 (Rijkevoort)
2e plaats Toxandria 2 (Rijkevoort)
3e plaats RKSVN (Neer)

Via deze weg willen we spelers, leiders en niet in de laatste plaats de massaal meegereisde supporters bedanken voor het slagen van deze mooie avond. We zullen ook volgend jaar weer graag met een of meerdere taems meedoen aan deze spelregelwedstrijden.

En zoals een oud chinees spreekwoord zegt:
????????????????????????????????????

of te wel:  
als je nergens aan mee doet win je zeker niet, doe je ergens aan mee, is het niet zeker dat je wint.

Jeugdcommissie RKSVN
P.s.: ze hebben wel de eerste prijs gehaald in de categorie: best geklede team (zie onderstaande foto).       

o 02 u 2012


Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
CAPTCHA Image

Paul Wulms - #date#

tijdens de voorronde waren we 1e